logo

Team Simplicity såg først dagens lys høst 2002. Ivar Vold, Rolf Lauritzen og Svein Harald Andersen startet med regelmessig sykkeltrening på vårparten i 2002 for å sykle Rallarveien i august samme år.

Vi fortsatte syklingen på våren 2003 og flere hengte seg på. I august 2003 syklet vi Rallarveien på nytt, arrangert av Jæren Sportssenter. Etter turen med Jæren Sportssenter foreslo Ivar at vi skulle trene for å sykle Den Store Styrkeprøven (Trondheim – Oslo). Det ble invitert til infomøte på loftet i Vigrestad Idrettsklubb sine lokaler. I samme møtet blei Team Simplicity offisielt stiftet. Navnet blei enstemmig godkjent etter forslag fra Tore Stensland. Deltakere på stiftelsesmøtet var: Gunnar Fuglestad, Ivar Vold, Robert Solberg, Rolf Lauritzen, Svein Harald Andersen, Svein Kåre Hegelstad, Tore Stensland og Torunn Reime. Etter dette jobbet vi målrettet for å gjennomføre Styrkeprøven 2004.

Flere medlemmer kom til etter hvert og vi blei til slutt 7 stk som stilte og gjennomførte styrkeprøven. Gunnar Fuglestad, Jarle Vorland, Magnar Rugland, Robert Solberg, Rolf Lauritzen, Svein Kåre Hegelstad og Torunn Reime gjennomførte. Ivar Vold og Svein Harald Andersen gjorde en kjempejobb med å kjøre følgebilen, og sørget for at vi fekk kontinuerlig påfyll av drivstoff. Det manglet verken saft eller bananer Vi gjennomførte også Styrkeprøven i 2005. Då hadde vi et bra samarbeid med Ålgård Sykkel og Spaserlaug, som stilte med lastebil for felles sykkeltransport til Trondheim og felles middag i Trondheim før rittet. En stor takk til de Ålgård! Då stilte Arve Stålesen, Gunnar Fuglestad, Håvard Vold, Ivar Anda, Jan Høien, Karleif Auestad, Lodve Gudmestad, Nikolai Reime, Rolf Lauritzen, Sveinung Motland og Øyvind Knutsen. Alle 11 fullførte.

Fra sesongen 2006 stiller alle i like drakter for å profilere oss bedre. Vi er snart 30 stk, så dette går veien. Kanskje vi er 50 stk aktive om et år? Vi har fokus på rekruttering og alle nye syklister er velkomne til å trene i sammen med oss. Du skal alltid finne noen på ditt nivå.

Simplicityrittet
Info

facebook

takk sykehus 300